Kezdőoldal / 108 m2-es családi ház építés Felsőszeliben / EnergyFriendHome Prémium családi ház építése Szlovákiában Felsőszeliben

EnergyFriendHome Prémium családi ház építése Szlovákiában Felsőszeliben

A következő oldalalkon bemutatott családi házat Felsőszeliben építjük Szlovákiában, Galánta mellett, Dunaszerdahelytől mintegy 20 km-re.

A Kedves Megrendelők igényei alapján 2011. év tavaszán megterveztük a családi házat Jurtin László Magyarországi és Beke Péter Szlovákiai építészünk közreműködésével.

A családi ház építési engedélyét 2011. nyár elején emeléte a helyi Önkormányzat jogerőre. Az építkezés alapozását a Megrendelők készítették el.

Cégünk a könnyűszerkezetes EnergyFriendHome falakat, födémet és tetőszerkezetet, valamint a vakolatot, nyílászárókat, tetőfedést, ereszt és a ragalja lambériázását valósítotja meg.  A belső munkálatok közül a Caleo fűtésrendszer telepítése volt még a feladatunk, az összes többi befejező munkálatokat a Kedves Megrendelő a vbarátaival végzi majd el.

 


Check Also

Családiház ablakszerelés, dryvit hőszigetelő vakolat és cserépfedés készítése (14-30.nap)

Az EnergyFriendHome acélszerkezetes falak és tetőszerkezet helyszíni összeszerelését követően több szakma együtt dolgozott párhuzamosan. Az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük