Droppa György háza

KP Sales House Kft pénzügyi cégminősítései

A KP Sales House Kft büszke arra, hogy az építőipari cégek között 3 különböző nemzetközi pénzügyi minősítő cégtől magas minőségű megbízhatóságot tanúsító oklevelet kapott, melyet folyamatosan felülvizsgálnak és odaítélték a vállalkozásunknak.

Ezek a pénzügyi minősítések mind a beszállítói, alvállalkozói, illetve megrendelői körnek is tájékoztatást adnak arról, hogy cégünk komolyan veszi a partnereit és a tevékenységének végzését.

Mindhárom cégminősítő közismert és elfogadott a kis- és középvállalkozások pénzügyi minősítése során. A nemzetközi cégminősítők, akik megbízhatónak minősítették a Kp Sales House Kft-t: Bisnode, Coface, Opten.

A KP Sales House Kft Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján.

A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai.

A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait.

A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

A KP Sales House Kft Bisnode AA kategóriás minősítését a linkre kattintva megtekintheti.

A Coface, mint a világ vezető kockázatkezelő cége, rendszeresen minősíti az összes céget a szállítók megbízásából.

A KP Sales House Kft a legmegbízhatóbb cégeket magába foglaló alacsony fizetési kockázatú kategóriába található és ennek megfelelően jogosult lett a kiváló KKV „Excellent SME” tanúsítvány használatára.

Az „Excellent SME” a vállalkozások teljesítményére vonatkozó tanúsítvány, amelyet a Coface nemzetközi hitelminősítő bocsát ki Magyarország legsikeresebb kis- és középvállalkozásai részére.

 

Az Opten nemzetközi cégminősítő egyetlen típusú minősítést ad a megbízható vállalkozások számára, ez pedig az „A” kategóriás oklevél.

Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony! Az OPTEN Kft. által alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusokat használva, mindig a legfrissebb pénzügyi adatokat alapul véve.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb