240 m2-es ház építés - Kivitelező írásaDroppa György háza

Készház építés. Az acélszerkezet helyszínre szállítása. 0. nap

Az EnergyFriendHome fal, fődém és tetőszerkezet gyártóbázisunkon elkészítettünk, majd kamionnal szállítjuk a helyszínre.

Az energiatakarékosság már itt is megnyilvánul, hiszen ez a 2 x 100 m2-es családi ház teljes fal, födém és tetőszerkezet anyaga mindössze 1,5 kamion áru, ami nem több mint 4 Tonna.

Ha ehhez hozzávesszük a gipszkarton burkolatot, a cserepet, és a külső vakolatot, belső burkolatot, akkor az egész épület 4 kamion áru és 25 Tonna súly, amit ha összehasonlítunk egy téglaházzal, egyből 150 Tonna feletti tömeget kapunk.

Arról nem is beszélve, hogy az EnergyFriendHome készház teljes fal, tető és födém anyagát 4 ember pakolta fel és le kézi erővel, mindössze 5 óra alatt, nem volt szükség darura, targoncára.

A Horizont® kiemelten energiatakarékos készházépítési rendszer hőszigetelése egy téglaházzal szemben közel négyszer jobb, ami jelentkezik fűtés és hűtési energiában egyaránt.
Ezt a házat nem gázzal fogja tulajdonosa üzemeltetni, hanem energiatakarékos, környezetbarát geotermikus hőszivattyús rendszerrel, így tovább fokozható az épület nyereségessége más technológiákkal szemben.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb