Minimál stílusú lapostetős ház építése

Minimál stílus modern technológiával

A főváros zajától távol egy magyar lakta településen nőtt fel Tamás és Kedves Felesége, ezért számukra nem volt kérdéses, hogy a családi otthon is itt fog megvalósulni.

A családiház építést hosszas gondolkodás előzte meg. Egy biztos volt, hogy szakítanak a hagyományos vonalakkal és gondoltak egy merészet.

A ház alakja is merész, de a technológia sem a megszokott téglaház lett.

Fontos volt számukra, hogy az új otthon az extravagáns forma mellett energiatakarékos is legyen, hiszen ők is azt vallják, hogy nem szüleinktől kaptuk ahol élünk, hanem a gyermekeinktől kaptuk kölcsön.

A kivitelezéssel és a tervezéssel a Készházportál csapatát bízták meg.

Kezdetekben még az EnergyFriendHome fa- és fémszerkezetes könnyűszerkezetes ház között lebegett a gondolat, de miután hasonló árat ajánlott a kivitelező, az acélszerkezetes könnyűszerkezetes építési mód lett a befutó.

A családiház kivitelezés 3 hónap alatt készült el, a végeredmény egy minimalista stílusú lapostetős vagány ház, amit a háziasszony belsőépítész elképzelései igazi harmonikus otthonná varázsolt. Az épület A+ energiaosztályba tartozik a kémény és a gázbekötés nem része a családi háznak. Az ablakokat pedig nem kell kinyitni, ha szellőztetni szeretnénk, mert azt a modern rekuperátoros gépészet elvégzi helyettünk.

Tekintse meg az alábbi blogban, hogyan valósult meg a könnyűszerkezetes ház az alapoktól a kulcsátadásig…

A könnyűszerkezetes családiház felépítésének összes munkafázisát ide kattintva lehet elérni…

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb