Minimál stílusú lapostetős ház építése

Könnyűszerkezetes ház CALEO fűtésrendszerének szerelése 50. nap

Az épület minimális hőigénnyel rendelkezik, ezért felesleges lenne a gázt bevezetni a házba.

Szlovákiában az elektromos áram lakossági ára a Magyar árak alatt van jelentősen, ezért az elektromos fűtésrendszer itt még sokkal kifizetődőbb, mint hazánkban.

A NANONAP fűtésrendszer egy nap alatt telepíthető. Rendkívül környezettudatos fűtési rendszer, mert akár 100%-ban is képes megújuló napenergiával üzemelni.

A NANONAP fűtésrendszer hatalmas előnye, hogy minden helyiség külön termosztátokkal szabályozható, így csak ott és akkor kell fűteni, ahol valóban szükség is van rá. A NANONAP fűtésrendszere, nem csak, hogy helyiségenként szabályozható, hanem akár hetekkel előre be is programozható.

A CALEO fűtésrendszer alá 12 cm vastag polisztirol lépésálló hőszigetelést helyeztünk. A polisztirol rendszerre hőtükrös fóliát helyeztünk, majd erre fektettük a CALEO fűtőfilmeket. A fűtőfilm rendszerre fólia szigetelést helyeztünk, majd erre fém rabichálót fektettünk, hogy az aljzat majd jobban viselje a hőtágulást.

Kedvező beruházási költségek, gyors kivitelezés

A NANONAP fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad. A rendszer tervezése és kivitelezése alapterülettől függően akár 1 munkanap alatt elvégezhető.
Rugalmasan az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén nem jelentkezik hatásfok veszteség mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.

Maximális komfortérzet

A sugárzó fűtések előnye, hogy az emberi test folyamatos kapcsolatban áll a sugárzó felülettel, így a hősugárzás a szövetekbe hatolva saját energiájával stimulálja az emberi szöveteket előidézve a jobb vérkeringést és a magasabb hő és komfortérzet kialakulását. Padlófűtési rendszereink ideális hőmérsékletet biztosítanak a láb, test és fejmagasságban, ellentétben a hagyományos fűtésekkel ahol a helyiség legmelegebb pontja a mennyezet.

Minimális energiafogyasztás

Magas hatásfok, intelligens vezérlés, pontos méretezés
A hagyományos fűtésekhez képest a hő jóval nagyobb felületen sugárzik, nem alakulnak ki (radiátortól távoli) hideg pontok. 1°C hőmérséklet csökkentés a termosztáton mintegy 6% energiamegtakarítással jár. A kisebb hőmérséklet azonos komfortérzet mellett kevesebb energiát igényel. Caleo fűtés esetén a helyiségek hőmérséklete a sugárzó hőnek köszönhetően akár 2-3°C-al csökkenthető, ezáltal 10-20% energiamegtakarítás érhető el a komfortérzet csökkenése nélkül.
A Caleo fűtésrendszer megújuló energiaforrásokkal kombinálható.

Intelligens vezérlés

A szén-szálas technológia nyújtotta magas hatásfokú fűtőelemekkel az egyedi igényeknek megfelelő fűtésrendszer alakítható ki. Rendszereinket minden esetben helyiségenként önálló, programozható vezérléssel tervezzük így drasztikusan (20-30%-al) csökkenthető az energiafelhasználás.

Karbantartásmentes működés

A fűtésrendszerek mindössze a NANONAP fűtőelemekből, szerelési segédanyagokból és a vezérlő termosztátokból állnak melyek élettartama kiemelkedően magas így karbantartás, időszakos felülvizsgálatokat, alkatrész utánpótlást nem igényelnek, a meghibásodás lehetősége ez által minimális. Kifejezetten fontos ez a lakóhelyiségeken kívül, irodákban, üzletekben, vendéglátásban és közintézményekben ahol fontos az üzembiztonság, megspórolható alkatrész raktározás és karbantartó személyzet.

Láthatatlan meleg

Fűtésrendszereink teljesen láthatatlanok, nem befolyásolják az épület kialakítását, bútorozását, nem igényelnek gépészetet (kazán, keringető szivattyú, csőrendszer stb…) ezáltal mai négyzetméter árak mellett megspórolható a gépészeti helyiség kialakítása a gáz bekötése, kémény kialakítás/bélelés stb…

15 év garancia + 15 év garancia!!!

A NANONAP termékek kiváló minőségét a fűtéstechnikában egyedülálló 15 éves garancia bizonyítja.

Az EnergyFriendHome házakban történő felhasználás esetében cégünk további 15 év garanciát ad a fűtésrendszerre.

Környezetvédelem, egészség = NANONAP

A NANONAP különös figyelmet szentel a környezetvédelemnek mind a zéró emissziós fűtésrendszerek kifejlesztésével mind a gyártási folyamat során.
Termékeink megújuló energiaforrásokkal kombinálhatóak.
A NANONAP termékek a távoli infravörös sugárzás tartományban működnek így azok a sugárzó fűtésekre jellemző pozitív élettani hatásokat fejtenek ki.

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

 1. Érdekelnének a gyakorlati, nem a marketinges tapasztalatok a Caleo fűtéssel kapcsolatban. Konkrétan a villanyszámla, illetve a komfortérzet. Köszönöm.

 2. Kedves Imre!
  Abban az esetben ha a rendszer pontosan ki van számolva, meg van tervezve és a menyezetbe kerül beépítésre egy átlagos B kategóriás házban 240-270 ezer forint lesz 100nm-en az éves számla.
  Egy modern a vagy A+ ház esetében ez a szám éves szinten 150 ezer forint körül alakul.
  Tisztelettel:
  Készházportál Kft

 3. Tisztelt Címzett!
  Itt azt szeretném megtudni, hogy mi történik akkor, ha áramszünet van? Pl. egy egy hetes áramkimaradás esetén hogyan lehet a fűtést, főzést mosogatást, mosakodást azaz a meleg víz előállítást megoldani?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb